Meditatie

Meditatie

Wat moet je vermijden

Gezond eten is een van de belangrijkste dingen waar je op moet letten als je probeert om je derde oog weer opnieuw te openen. Vermijd zoveel mogelijk suiker en zoetjes, gebruik daarvoor in plaats honing. Probeer zo min mogelijk brood te eten, brood verdikt het bloed en veroorzaakt dat de bloedstroom naar de hersens zal verminderen. Doe afstand van alles wat kwik bevat zoals tonijn, spaarlampen en metalen vullingen in de kiezen. Kwik is niet alleen ongezond en kankerverwekkend maar verstoord de pijnappelklier. vermijdt zoveel mogelijk kleding vervaardigt van synthetische stoffen.

Deze dingen kun je ook doen voor je kinderen. De pijnappelklier van kinderen is zeer gevoelig en deze kun je langer actief houden door je kinderen op een gezonde manier te voeden en te kleden. Natuurlijke kinderkleding zoals die van Z8 is ideaal om je kinderen te beschermen tegen synthetische stoffen die niet alleen schadelijk zijn voor het milieu maar ook voor de huid en die bovendien de pijnappelklier ofwel het derde oog van je kind verstoren.

Z8 kinderkleding vervaardigt de trendy outfits voor kinderen onder andere van biologisch katoen, wol en linnen, die niet alleen prima met de mode meegaan maar waar je kind zich ook lekker in zal voelen. De kinderkleding van Z8 is bovendien supermakkelijk te wassen en hoeft niet gestreken te worden. Daarnaast zal het je een goed gevoel geven kleding te kopen voor je kinderen van biologisch katoen of van andere gifvrije materialen alwetende dat je hier met duurzame materialen te maken hebt. Op deze manier voorkom je allergische reacties en werk je mee om het verkalken van de pijnappelklier op vroege leeftijd tegen te gaan.

Medicijnen innemen is sowieso al geen goed idee. Alle medicijnen die je normaal van je dokter voorgeschreven krijgt zullen na verloop van tijd een nare bijwerking geven. Vooral anti-depressie medicijnen zijn slecht voor de pijnappelklier en kun je hiervoor beter een natuurlijk supplement gebruiken zoals CBD olie. Verder is een gezond dieet ook van groot belang. De pijnappelklier ofwel het derde oog is zeer gevoelig voor chemische stoffen dus hoe gezonder je eet, hoe sneller je het derde oog zal kunnen openen. Vergeet dus alle troep die je tegenwoordig in de winkels ziet liggen om het eten klaarmaken te vergemakkelijken en koop alleen gezonde producten, op die manier kun je de pijnappelklier dan ontgiften en zorg je er tevens voor dat deze ontkalkt wordt.

Meditatie is de sleutel

Heb je veel negatieve gedachten of een onrustig gevoel dan kan mediteren de oplossing zijn. Meditatie is namelijk de sleutel om je weer tot rust te brengen, dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan en mediteren is dan ook echt niet zo makkelijk dan wat velen beweren. Mediteren doe je op de eerste plaats nooit met je ogen dicht en het is dan ook belangrijk dat je bewust blijft tijdens het mediteren. Wanneer je je ogen dicht doet loop je de kans in slaap te vallen en dat is niet de bedoeling. Op het internet kun je veel informatie vinden hoe je op de juiste manier kunt mediteren en het is dan ook aan te raden dat je dit eerst goed onder de knie krijgt voordat je verder gaat met het openen van je derde oog.

Voor veel mensen is het niet makkelijk om zich te ontspannen en hebben soms een beetje meer hulp hierbij nodig. Een persoonlijk instructie of mediteren met een mantra is dan de beste optie. Meditatie moet net als alle andere dingen die je wilt leren in praktijk gebracht worden en dien je dit dus regelmatig te beoefenen. Wanneer je op de juiste manier mediteert zal de pijnappelklier weer opnieuw te werk gaan en ervoor zorgen het derde oog zich zal openen zodat ook jij andere dimensies kunt bezoeken en te weten komt wie we zijn en waar we vandaan komen.

Eigen ervaring meditatie

Ik mediteer zelf na elke voetbalwedstrijd. Ik ben er ook heilig van overtuigd dat het helpt. Na elke wedstrijd zoek ik een aparte kleedkamer op en mediteer ik voor mezelf. Ik doe dit ongeveer 10 tot 15 minuten. Daarna ga ik douchen. Tijdens het mediteren speel ik de wedstrijd in mijn hoofd opnieuw af. Ik haal na wat goed of fout ging en hoe ik dat de volgende keer beter moet doen. Daarna zet ik rustige muziek op en maak ik mijn hele hoofd leeg. Ik kom dan volledig tot rust en heb het idee dat mijn spieren volledig herstellen. Ik heb ook nog nooit een blessure gehad en denk echt dat ik dat aan mijn meditatie te danken heb. Zie ook deze pagina.